25 januari 2020: Café & Croissant in Amsterdam.

Na onze eerste, geslaagde netwerkbijeenkomst in november, organiseren wij op zaterdag 25 januari van 10:00 – 11:30 uur weer een inspiratiebijeenkomst “Café & Croissant Junior”, ditmaal in Amsterdam. Het evenement is bedoeld voor mensen die Frans geven op de basisschool of van plan zijn dit te gaan doen.

Thema: succesvol je Franse lesaanbod presenteren aan basisscholen. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ben jij in contact gekomen met de school waar je Frans geeft? Ook als je nog op zoek bent naar een school, ben je van harte welkom!

Voor iedere deelnemer die zich aanmeldt, is er gratis een kop koffie met een croissant.

Meld je aan vóór 24 januari 2020 bij: Platformvroegfrans@gmail.com (coördinator Sandra van Die ) en vermeld je naam en woonplaats en indien mogelijk de naam van de basisschool waar je Frans geeft.

Extra! Singer & songwriter van Franse kinderliedjes – Severine Marquilly – zal ook aanwezig zijn en haar nieuwe liedjesboek ‘Au parc‘ presenteren!

Reacties van deelnemers aan de vorige Café & Croissant Junior:

Jacqueline: “Erg leuk om in contact te komen met anderen die zich richten op ‘Vroeg Frans’: ervaringen delen, leren van elkaar, elkaar inspireren.”

Alaine: “Een super motiverende en inspirerende ochtend. Net het duwtje in de juiste richting gekregen om de stap richting PO te zetten! 25 januari zou ik er, gezien het onderwerp van die bijeenkomst, graag weer bij zijn.”

Régine: “Quelle magnifique matinée! Les professeurs ont pu échanger des idées et du matériel pédagogique dans une atmosphère décontractée.{…} ”

Jeanette: “Voor de Alliance Française Roosendaal was ik blij met het lesmateriaal voor basisschoolkinderen en de contacten met de aanwezigen. Het was een motiverende en inspirerende bijeenkomst; zéker de moeite waard!”

Kun je niet op 25 januari? De volgende inspiratie-bijeenkomsten Vroeg Frans zijn in maart en mei 2020 (georganiseerd door het Platform Vroeg Frans in samenwerking met La table ronde pour le français). Houd deze website in de gaten of schrijf je in voor de Nieuwsbrief: Platformvroegfrans@gmail.com

1 reactie op “25 januari 2020: Café & Croissant in Amsterdam.

  1. Wat leuk dat er weer een ‘café et croissant’ bijeenkomst gepland staat.
    Mooie start van het nieuwe jaar!
    Ik kijk er naar uit.

    Jacqueline van Oosterom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *