31 oktober 2020: Café & Croissant in Utrecht.

Zaterdag 31 oktober van 10:00 – 11:30 uur organiseren wij weer een inspiratiebijeenkomst “Café & Croissant Junior”, ditmaal weer in Utrecht (vlakbij Centraal Station). Het evenement is bedoeld voor mensen die Frans geven op de basisschool of van plan zijn dit te gaan doen.

Het thema wordt nog bekend gemaakt, maar heeft in ieder geval te maken met Franse les geven aan kinderen van 4-12.

Voor iedere deelnemer die zich aanmeldt, is er gratis een kop koffie met een croissant.

Meld je aan bij: Platformvroegfrans@gmail.com (coördinator Sandra van Die ) en vermeld je naam en woonplaats en indien mogelijk de naam van de basisschool waar je Frans geeft.

Reacties van deelnemers aan de vorige Café & Croissant Junior:

Jacqueline: “Erg leuk om in contact te komen met anderen die zich richten op ‘Vroeg Frans’: ervaringen delen, leren van elkaar, elkaar inspireren.”

Alaine: “Een super motiverende en inspirerende ochtend. Net het duwtje in de juiste richting gekregen om de stap richting PO te zetten! 25 januari zou ik er, gezien het onderwerp van die bijeenkomst, graag weer bij zijn.”

Régine: “Quelle magnifique matinée! Les professeurs ont pu échanger des idées et du matériel pédagogique dans une atmosphère décontractée.{…} ”

Jeanette: “Voor de Alliance Française Roosendaal was ik blij met het lesmateriaal voor basisschoolkinderen en de contacten met de aanwezigen. Het was een motiverende en inspirerende bijeenkomst; zéker de moeite waard!”

1 reactie op “31 oktober 2020: Café & Croissant in Utrecht.

  1. Wat leuk dat er weer een ‘café et croissant’ bijeenkomst gepland staat.
    Mooie start van het nieuwe jaar!
    Ik kijk er naar uit.

    Jacqueline van Oosterom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *