Over de Franse Juf

De Franse Juf

Bonjour! Welkom bij De Franse Juf!

Ik studeerde Communicatie en Frans in Utrecht en ben beëdigd als vertaalster Frans. Mijn werkervaring deed ik op in Frankrijk en in Nederland, o.a. bij Tijdschrift En Route, RVO, de Nederlands-Franse Kamer van Koophandel en als vertaalster/tekstschrijver bij mijn eigen vertaalbureau. Toch kwam ik erachter dat mijn hart uiteindelijk bij lesgeven ligt.

Nu geef ik Franse les aan kinderen op de basisschool en bij mij thuis (omgeving Delft). Om dit goed te kunnen doen,  heb ik modules gevolgd en met succes afgerond aan de lerarenopleiding in Nederland (pedagogiek en didactiek) en in Frankrijk (‘Frans onderwijzen als vreemde taal’). Daarbij heb ik me toegelegd op kinderen met speciale leerbehoeften, zoals hoogbegaafdheid, tweetaligheid en dyslexie.

Op deze site deel ik Frans lesmateriaal dat ik maak of tegenkom. Ik hoop zo ook jou een stapje verder te helpen en te inspireren!

“Leerlingen helpen ontdekken dat Frans leren leuk is …dat wil ik bereiken met mijn lessen en deze site!”

Au revoir!

De Franse Juf (Juf Olga), Nootdorp, tussen Delft en Den Haag.

Mail: info@defransejuf.nl

Mobiel: 06-53959478

 

6 gedachten over “Over de Franse Juf

  1. wat leuk!! Precies wat ik zoek omdat ik zelf weinig tijd heb om dit soort dingen te verzamelen:)! Bedankt!!! Ga zo door!!

    1. Merci! Als je tijdens je opleiding nog meer leuk Frans lesmateriaal voor kinderen tegenkomt…ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *