Ervaringen Café & Croissant bijeenkomsten

Docenten delen ervaringen met koffie en croissants…tijdens corona online.

Ervaringen van deelnemers:

Anja (geeft Franse les op IKC De Achtsprong in Zoetermeer): “Ondanks het feit dat ik Jitsi een paar keer moest herladen, een zeer inspirerende bijeenkomst. Ik heb uit deze themasessie over Escape rooms in de Franse les direct lesmateriaal gehaald om in mijn eigen praktijk te gebruiken! De eerste escaperoom staat in de planner bij de leerlingen” ❤️

Jacqueline (geeft Frans op de Montessorischool Amsterdam): “Erg leuk om in contact te komen met anderen die zich richten op Vroeg Frans: ervaringen delen, leren van elkaar, elkaar inspireren.”

Merel (heeft net een serie Franse lessen gegeven aan groep 8 vd Daltonschool Rijnsweerd): “Wat leuk om jullie een keer te ontmoeten en wat een leuke ideeën op de padlet. Dank voor het organiseren et à la prochaine!”

Alaine (geeft Franse les op Scholengemeenschap De Breul, Zeist):”Een super motiverende en inspirerende ochtend. Net het duwtje in de juiste richting gekregen om de stap richting primair onderwijs te zetten!”

Annelies (geeft Frans op de Dr. H. Bavinckschool, Hilversum): “Het was een inspirerende bijeenkomst.  Ik heb veel ideeën opgedaan, direct bruikbaar voor mijn groepen”.

Wat zijn de Café & Croissant Junior-sessies van Platform Vroeg Frans? Iedere 6 weken organiseert het Platform Vroeg Frans samen met de Franse Juf online themasessie over Franse les aan kinderen. Met een kleine groep docenten uit primair en voortgezet onderwijs wisselen we kennis en ervaringen uit over Franse les aan kinderen. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Na Corona gaan we weer live en trakteren wij op koffie en croissants.

DEEL JOUW ERVARING & SCHRIJF EEN REACTIE!