Themasessie voor docenten: Zó leer je Frans geven op een basisschool

Themasessies Café & Croissant van De Franse Juf & Platform Vroeg Frans. Iedere 6 weken afwisselend online én live in een café met koffie en croissants. In maart 2022 is het thema: Zó leer je Franse les geven op een basisschool: de beste docentencursussen om Frans te leren geven aan kinderen van 4-12 jaar.

Op zaterdag 12 maart LIVE (van 10:00– 11:30 uur) organiseren wij weer een fysieke Café & Croissant Junior themasessie (in Utrecht).

Het onderwerp is deze keer: zó leer je Franse les geven op een basisschool (de beste cursussen français précoce voor docenten). Wil je beginnen met het geven van Franse les aan kinderen van 4-12 jaar, maar weet je niet hoe je het aan kunt pakken? Of geef je al Franse les aan kinderen, maar wil je je kennis en vaardigheden updaten en perfectioneren? Dan is deze netwerkbijeenkomst iets voor jou!

Wij geven je een overzicht van online én fysieke cursussen français précoce voor docenten. Wat leer je er? Hoe staan deze cursussen bekend? Ook zullen we je vertellen over onze eigen ervaringen en geven tips over opleidingsbeurzen voor docenten. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar input van deelnemers. De nadruk ligt dan ook op uitwisseling en inspiratie opdoen met elkaar in een gezellige omgeving. De bijeenkomst is zeker óók bedoeld voor docenten die net (willen) beginnen met geven van Frans in het PO.

Voor iedere deelnemer is er een kop koffie met croissant én een kleine verrassing!

Gratis aanmelden

Kennis en inspiratie delen over Franse les voor kinderen