Themasessie: Franse les leren geven aan kinderen

Themasessies Café & Croissant van De Franse Juf & Platform Vroeg Frans. Iedere 6 weken online én live in een café met koffie en croissants. In maart 2022 is het thema: de leukste docentencursussen om Frans te leren geven aan jonge kinderen (van 4-12 jaar).

Op zaterdag 12 maart LIVE (van 10:00 – 11:30 uur) organiseren wij weer een fysieke Café & Croissant Junior themasessie in het centrum van het land (onder voorbehoud van veranderende omstandigheden n.a.v. Covid).

Deze keer is het onderwerp: cursussen gericht op het geven van Frans aan kinderen . Hoe kun je (nog beter) leren Franse les te geven aan kinderen van 4-12 jaar? Welke cursussen français précoce zijn er? Wat leer je er? En hoe staan deze cursussen bekend?

Wij geven je een overzicht met een aantal goed aangeschreven cursussen en vertellen je over onze eigen ervaringen. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar vragen en ervaringen van deelnemers. De nadruk bij deze themasessie ligt dan ook vooral op uitwisseling. Meld je aanDeelname = gratis. 

Aanmelden

Kennis en inspiratie delen over Franse les voor kinderen