Gratis Frans lesmateriaal voor kinderen in PO& VO

Doe inspiratie op voor Franse les op de basisschool en in de onderbouw van het VO!

Bonjour collega,

Op dit blog vind je gratis materiaal voor Franse les aan kinderen en jongeren van 6-16 jaar: spelletjes, quizzen, muziek, lesvideo’s en luisteroefeningen die ik gemaakt en verzameld heb voor mijn Franse lessen. Het materiaal is geschikt voor basisschool èn onderbouw VO.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om te lezen wat jouw ervaringen zijn met mijn lesideeën. Ook als je zelf suggesties hebt voor Frans lesmateriaal, hoor ik het graag. Je kunt me natuurlijk ook een mail sturen. Meld het ook even als je een niet werkende link of audio-fragment tegenkomt. Dat zou ik super fijn vinden. Zo wordt deze site een platform waar we samen informatie uitwisselen en elkaar inspireren.

Ik wens je veel plezier en ben benieuwd naar je reactie!

De Franse Juf (Juf Olga)

Mail: info@defransejuf.nl


TIP! Blijf op de hoogte! Meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief van Platform Vroeg Frans en De Franse Juf!