Franse chansons in de les (op thema)

ERK-niveau: A1 (beginner)

Activiteit: muziek / luistervaardigheid

Tijdens mijn Franse lessen maak ik veel gebruik van muziek. Inmiddels heb ik heel wat leuke Franse liedjes voor kinderen en jongeren verzameld, die ik graag met je deel. Luister naar mijn Youtube-afspeellijsten – op thema – met veel verschillende liedjes over groeten, school, eten, dieren, wonen, familie, kleding, gezondheid, het weer en vakantie. 

 

Liedjes per thema / Chansons par thème

 

Kies een thema uit de lijst hieronder en je krijgt mijn afspeellijst te zien op Youtube:

Groeten en jezelf voorstellen / Saluer et se présenter

Op school / À l’école

Eten en drinken / La nourriture

Dieren / les animaux

Mijn huis / Chez moi

Mijn familie / Ma famille

Gezondheid en lichaam/ Santé et les parties du corps 

Kleren /  Les vêtements

Het weer(bericht) / La météo

Vakantie / Les vacances

 

Amusez-vous bien!/ Veel plezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *