Netwerk voor docenten Frans op de basisschool.

Om docenten Frans uit het primair én voortgezet onderwijs met elkaar in contact te brengen, hebben wij in juni 2019 Platform Vroeg Frans opgericht. Daar blijkt vraag naar! Inmiddels telt ons Platform meer dan 120 leden, die kennis en ervaringen met elkaar delen over Frans leren op een natuurlijke manier voor kinderen van 4-12 jaar.

Het Platform Vroeg Frans valt onder Levende Talen (de vereniging van talendocenten in Nederland) en is een organisatie van enthousiaste vrijwilligers. Wij werken samen met de Franse Ambassade/l’Institut Français, de Alliance Française des Pays-Bas, de Nuffic en de Délégation Générale Wallonie-Bruxelles. Benieuwd? Neem contact met ons op of meld je vrijblijvend aan voor één van onze activiteiten, zoals onze kleinschalige Café & Croissant-inspiratiebijeenkomsten en studiedagen. À bientôt / Tot gauw! Olga (De Franse Juf) en Sandra (Levende Talen).

Foto-impressie van onze activiteiten.

Wij organiseren workshops en informatiestands over Frans op de basisschool
Één keer per jaar organiseren wij een studiedag voor docenten Frans in het PO.
4 keer per jaar ontmoeten we elkaar tijdens kleinschalige inspiratiebijeenkomsten, die plaatsvinden op steeds een andere plek in Nederland: Café & Croissant Junior!
Wij geven een gratis lespakket uit voor groep 7 & 8.
Wij bedenken activiteiten voor het basisonderwijs tijdens de Dag van de Franse Taal.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

Download hier de meest recente nieuwsbrieven van ons Platform Vroeg Frans. Wil je ook onze laatste nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan gratis aan via coördinator: Sandra van Die. Vermeld je naam, e-mail-adres en de naam van de basisschool waar je Franse les geeft of les wil gaan geven. Ons adres: Platformvroegfrans@gmail.com.

Wij zijn onderdeel van Levende Talen, de vereniging leraren in levende talen.
www.franszelfsprekend.nl/francais-precoce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *