Netwerk voor docenten Frans op de basisschool

Sinds 2019 bestaat er een actieve netwerkorganisatie voor docenten die Franse les geven in het primair onderwijs: Platform Vroeg Frans. Het Platform telt nu zo’n 140 leden, die kennis en ervaringen delen over Franse les aan kinderen van 4-12 jaar.

Het Platform valt onder de vereniging Levende Talen en is opgericht in samenwerking met educatief blog DeFranseJuf.nl. Wij werken verder samen met de Franse Ambassade/l’Institut Français, de Alliance Française des Pays-Bas, de Nuffic en de Délégation Générale Wallonie-Bruxelles. Benieuwd? Neem contact met ons op of meld je vrijblijvend aan voor één van onze activiteiten, zoals onze webinars, kleinschalige Café & Croissant-bijeenkomsten en studiedagen. Ook als je niet eerder Frans hebt gegeven op een basisschool. Bienvenue!

Contact

Meer informatie of een keer vrijblijvend meedoen met onze activiteiten?! Neem contact op: Platformvroegfrans@gmail.com (Coördinator: Sandra van Die).

Foto-impressie van onze activiteiten

Wij organiseren webinars en Café & Croissant-inspiratiebijeenkomsten.
Wij geven een gratis lespakket uit voor groep 7 & 8.
Één keer per jaar organiseren wij een studiedag voor docenten Frans in het PO.
Wij organiseren workshops en informatiestands over Frans op de basisschool
Wij bedenken activiteiten voor het basisonderwijs tijdens de Dag van de Franse Taal.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

Download hier de meest recente nieuwsbrieven van ons Platform Vroeg Frans. Wil je ook onze laatste nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan gratis aan via coördinator: Sandra van Die. Vermeld je naam, e-mail-adres en de naam van de basisschool waar je Franse les geeft of les wil gaan geven. Ons adres: Platformvroegfrans@gmail.com.

Wij zijn onderdeel van Levende Talen, de vereniging leraren in levende talen.
www.franszelfsprekend.nl/francais-precoc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *