Dag vd Franse Taal 2021: vraag het Doeboek aan!

Op honderden scholen is het Frans feest op 11 november. Ook in het PO!

Op donderdag 11 november 2021 vieren we weer de Nationale Dag van de Franse Taal. Op honderden scholen in Nederland zal het weer Frans feest zijn: muziek, dans, stokbrood en croissants…alles in het teken van de Franse taal en cultuur. Ook basisscholen kunnen meedoen door een Franse activiteit te organiseren op die dag. Dat kan heel laagdrempelig: van het zingen van Franse liedjes tot leren tellen en van een klassen-ontbijt met croissants tot een lesje Frans. Vraag alvast het Doeboek aan met feestelijke lesideeën.

Dag van de Franse Taal op de Joppeschool bij Deventer.

Meedoen met de klas of met de hele school

Wil je ook meedoen met jouw klas of met jouw school? Dat kan! Niet alleen wanneer je het initiatief schoolbreed wil aanpakken, maar ook als je een Franstalige activiteit in één of enkele klassen organiseert kun je je aanmelden. We hebben een heleboel ideeën verzameld voor leuke activiteiten, speciaal voor de basisschool en brugklas. Feestelijk en eenvoudig uit te voeren voor een geslaagde Dag van de Franse Taal!

11 november 2021: houd die dag vrij!

Vraag het DvdT-Doeboek aan!

Ook meedoen? Vraag alvast het Doeboek aan met feestelijke Franse lesactiviteiten voor kinderen van 6-14 jaar (basisschool en brugklas).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *